3 dôvody, prečo neodkladať svoju pozitívnu zmenu!

3 dôvody, prečo neodkladať svoju pozitívnu zmenu!

Načúvate svojej intuícií? A konáte podľa nej?

Keď vám život dáva prvé malé signály, že nejdete správnym smerom, že niečo nie je v poriadku, vnímate ich? Zastavíte sa a zmeníte niečo?

Alebo aj napriek tomu idete ďalej a odkladáte zmenu, rozhodnutia a problémy, ktoré sa pred vami začínajú kopiť?

Každá z nás dámy vie ( a určite aj páni), že keď je žena spokojná a šťastná, tak celá rodina, partner a domov je šťastný. A keď žena nie je spokojná, tak všetko sa dostáva do nerovnováhy a je nepokoj. Pretože žena má schopnosť tvoriť, udávať smerovanie a vytvára vzťahy. Muž na to reaguje. Nie naopak.

Žena je ako pôda, matka zem, všetko živí zo svojho vnútra. Žena je najlepšou podporou pre ľudí okolo nej, keď je vo svojej plnej sile a nie keď je rozpoltená. Najskôr musí žena vyživiť seba, aby mohla živiť ostatných.

A keď má žena príležitosť so sebou niečo urobiť, posunúť sa vpred, pochopiť seba, kto je a čo dokáže a skutočne vytvoriť pozitívnu zmenu, vo veľkej väčšine upredností niečo iné a seba dá na druhé, tretie či posledné miesto.

A pritom od ženy závisí tak veľa, ako aj šťastie a pokoj doma a vo vzťahu.

A preto, žena v prvom rade musí dbať o seba, o svoje vnútorné šťastie, spokojnosť, zdravie,  naplnenie a rovnováhu, lebo potom dokáže vytvoriť čokoľvek. Rodina je šťastná, vzťah je v pohode a darí sa jej aj v práci.

Avšak mnohé z nás, aj napriek tomu, aké to je pre nás dôležité, my to intuitívne vieme, nevyhradíme si na to čas alebo peniaze.

A tu ešte pripájam 3 dôvody, tak ako pre nás dámy a pánov, prečo neodkladať svoju pozitívnu zmenu:

1. Odďalujete svoj osobný rast, príležitosti a život pritlačí ešte viac! 

Keď pred sebou tlačíte problém, neriešite to, čo najviac bolí, čo vás trápi, tak život nezastane, nepočká, ale pritlačí ešte viac.

Väčšinou na začiatku nám život dáva signály, že nejdeme správnym smerom. Je to neskojnosť, únava, stres, vnútorné prázdno, nepokoj, zlý pocit a tak ďalej. Na začiatku to dávkuje v menšom, ale ak mu nenačúvame, tak nemá inú možnosť, ako pritvrdiť. Prinesie ešte väčšie a ťažšie skúšky, aby ste sa prebudili a naozaj rozhodli.

Nie je to tým, že by bol život nespravodlivý alebo zákerný. Je dosť fér. Keď sme šťastné a spokojné, nemáme, čo riešiť, lebo nám je dobre, na čo by sme to menili. Účinný spôsob, ako nás život môže upozorniť na to, že nejdeme správnym smerom, nie sme v správnom vzťahu, nerobíme dobré rozhodnutie, je tak, že nás to niekde zabolí, lebo vtedy spozornieme a bolesť, nespokojnosť, utrpenie sa nedá dlhodobo ignorovať.

Otázkou je, kam až chcete zájsť? Kde je vaše dno, na ktoré ste ochotná padnúť? Kde je vaša hranica bolesti, dokým sa naozaj rozhodnete niečo so sebou a svojím životom podniknúť?

Vaša rodina, partner, deti, priatelia, firma, kolegovia vás potrebujú, aby ste boli v plnej sile, zdravá, spokojná a v harmónii.

2. Čas a rozhodnutia sa nedajú zmeniť a vrátiť späť!

Čas je to najvzácnejšie, čo máme. Nedá sa totižto vrátiť späť ani kúpiť.

Peniaze budú vždy na niečo treba, vždy ich budeme zháňať, potrebovať, investovať atď. Avšak svoj čas a rozhodnutia nevieme zmeniť a vrátiť späť!

Veľakrát si poviete, teraz nemám čas riešiť seba, to urobím neskôr, musím tu riešiť akútne veci. Sústredíte sa na každého a všetko možné okolo vás, ale nie na seba. Riešenia na to, čo sa vo vašom živote deje nie sú mimo vás, ale priamo vo vás!

Vy ste riešenie!
  • Úprimne si zodpovedajte na tieto otázky:
  • Do čoho teraz investujete svoj čas a peniaze?
  • Urobí vás to v konečnom dôsledku šťastnou?
  • Posunie vás to bližšie k vašim snom?
  • Podporí to ľudí, ktorých ľúbite?
  • Vytvárate niečo, na čom vám záleží?

Mnohí trávime svoj čas aktivitami, ktoré neprispievajú k životu, ktorý chceme žiť, ale uspokoja iných sny a plány alebo naše ego. A potom kvôli ním, nerobíme to, čo by nás naozaj posunulo v živote dopredu.

O tie týždne, mesiace, niekedy aj roky, o ktoré ste odďaľovali svoju pozitívnu zmenu, ste už mohli teraz byť niekde úplne inde vo svojom živote! V každom momente svojho života sa rozhodujete o tom, ako sa budete odvíjať. Tvorte teraz svoju lepšiu budúcnosť!

3. Život vám uniká pomedzi prsty a radosť sa vytráca!

Keď oddaľujete svoj rozvoj a príležitosť na zmenu, tak v podstate odkladáte život.

Poznáte chvíle, keď sa strápite, ste nespokojná a v strese, tak vaše dni nie sú veľmi príjemné. Vnútorný stres, nepokoj, prázdnota, neistota, boj proti niečomu, sú najväčším požieračom váášho životného času a energie.

My ženy, aby sme mohli byť v harmónii s tým, kto skutočne sme, nie kým by nás ostatní mali mať. Potrebujeme nájsť svoju pravdivosť, zmysel, sebadôveru a radosť zo života. Ak nám chýba zmysel, začína sa v nás tvoriť prázdnota. My potrebujeme vedieť, že to, čo robíme má zmysel a význam, aby sme mohli naplno používať kapacitu nášho najvyššieho potenciálu a byť autentické. 

A to nájsť, znamená vykročiť na cestu sebapoznania. Vyžaduje si výkročiť zo zóny komfortu a prekonávať svoj limitácie, strachy čipochybnosti. Je to cesta k vnútornej slobode a samej sebe, na ktorej sa naučíme prijať samu seba a chápať svoju ženskú silu.

Keď je žena ok, v harmónii a v mieri sama so sebou, tak všetko nevyriešené sa pohne dopredu, budete mať viac vnútorného pokoja a sny sa budú ľahšie realizovať. 

Neodkladajte svoju pozitívnu zmenu!

Urobte to dôležité rozhodnutie TU a TERAZ – zlepšiť svoj život, a prekonajte prípadnú nespokojnosť, nejasnosť, nedôveru v seba, neistotu či strachy.

Keď sa rozhodnete pre zmenu, riešenie a cesta sa určite objaví!

A jednu možnosť, cestu, mám pre vás aj ja, volá sa BECOMING REALWOMAN, čo je mnou vytvorený transformačný program špeciálne pre ženy, aby ste ako žena mohli nájsť naspäť cestu k sebe samej, ku svojej vnútornej sile, slobode, pravdivosti, ženskosti a rovnováhe. Aby ste ako žena poznali to, KTO ste, určovali ste KÝM sa stanete a naplnili ste svoje vlastné poslanie. Pozrite si moje 2 videá, v ktorých predstavujem program a všetky informácie nájdete na našom webe aj tu >>

.

 

Teším sa na vaše komenty :),

Katarína Zacharová

.

.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komenty
0
Would love your thoughts, please comment.x